coton de tulear, Coton de Tulear mladiči

Coton de Tulear, Psarna FIGARO & DINGO, Coton de Tulear, vzreditelji v Sloveniji,(K.K.P.S.S),mladički pasme Coton de Tulear, http://www.psarna-coton-de-tulear.si/

sreda, 28. marec 2018Coton de Tulear mladički, Coton de Tulear mladiči, puppies, kennel, Coton de Tulear Figaro in Dingo

IMAMO MLADIČKE

novo leglo ¨ B ¨ pasme Coton de Tulear - prvo in zadnje leglo tega leta.

                                       

                                             ✰✰✰✰✰✰✰  
                                        skoteni: 28.2.2018 


Paritvena kombinacija staršev (Nantes + Tenshi) sta manjše postave popolnoma belih staršev in prihajata z linije zdravih razstavno vzrejnih prednikov. Redno sta cepljena, veterinarko pregledana, lepo vzdrževana. Imata obširen spekter Kliničnih opravljenih pregledov ter sta čista vseh nujnih in zaželjenih DNK testov. Njuna zunanja in vzrejna ocena je odlično in vzrejno dovoljenje veljavno. Imata popolno zobovje. Oba uvoz iz tujine.

                                                                                                                                                                     oče                                                               mati

 

Info na Mobi: 041 449  829 Dobrodošli, da nas kontaktirate

Možna rezervacija mladiča šele po vašem obisku v naši psarni Figaro & Dingo. Rezervacije - nakazila ne da bi vas osebno spoznali ne pobiramo. Za nove domove bodo pripravljeni konec aprila oziroma po dogovoru. Preko elektronske pošte žal ne posredujemo info. 

             

                                         

                                                   ✰✰✰✰✰✰✰  
                 
Prihaja čas, ko bomo prijeli prvo osnovno cepljenje 😃
                                            

                                                     

                                                  ✰✰✰✰✰✰✰

Coton de Tulear

Od mladičev se pričakuje visoka kakovost, čvrsto konstrukcijo telesa, bohotni kožušček in manjši tip telesa. V tem leglu se nadejamo tudi lepe samičke, ki bi jo lahko vključili v naš vzrejni program. 😍
Mladički bodo pripravljeni za odhod v nove primerne domove v začetku meseca maja oziroma po dogovoru.

Coton de Tulear

Coton de Tulear

Predvsem pa so za mladiče primerni lastniki, ljubitelje te pasme, ki si bodo malega cotonka najprej želeli, kot družinskega člana. Mu/ji nudili lepo kvalitetno življenje in mu/ji omogočili, da z njimi doživi lepo pasjo starost.

Coton de Tulear
Coton de Tulear
 
Do prevzema bombaža, vas seznanimo o celotni negi, prehrani, bivališču, vzgoji… mladička tudi primerno njegovi starosti, socializiramo. Ko mladič zapušča svoj dom in odhaja v novega je že večkrat prijel sredstva proti notranjim zajedavcem bil čipiran in prijel prvo osnovno cepljenje. Cepiva, ki jih uporabljamo za cepljenje pasjih mladičkov so večinoma 7-valentna, se pravi zaščitijo pred petimi oziroma sedmimi najpogostejšimi in najnevarnejšimi boleznimi za pasjega mladička: kužni kašelj, hepatitis, pasja kuga, parvoviroza, parainfluenca ter leptospiroza in koronavirus. 

                                 
Coton de Tulear
Coton de Tulear

 

In pa ta linija mladičev je namenjena vsem ljubiteljem pasme Coton de Tulear , ki cenijo vrhunsko selektivno vzrejo in se navdušujejo nad cotoni – vizualnega zgleda , malega medveda.

 

 

 

                            💖💖💖Še slikica z mamico 💖💖💖💖   
  
Coton de Tulear

Smo vzreditelji, registrirani na Kinološki zvezi Slovenija KZS, kakor tudi na Mednarodni kinološki zvezi FCI Belgija, Evropa. Vzrejamo pasmo Coton de Tulear in smo člani kluba za pritlikave pasme SKPP, Slovenija.