coton de tulear, Coton de Tulear mladiči

Coton de Tulear, Psarna FIGARO in DINGO, Coton de Tulear, vzreditelji v Sloveniji, mladički pasme Coton de Tulear, http://www.psarna-coton-de-tulear.si/

ponedeljek, 11. december 2017

Coton de Tulear mladički, Coton de Tulear mladiči, puppies, kennel, Coton de Tulear Figaro in Dingo

NOVICE - Coton de Tulear

Psarna ~ FIGARO & DINGO ~  in pasji salon ~ DINGO ~                  

pritisni  na povezavo ... Pasji salon DINGO 

 

     

    Imamo mladičke v  decembru

 

Naša Cotončica CHANEL nas je prijetno razveselila na večer v pričakovanju Svetega Miklavža z novim leglom Bombažkov. Očka mladičev je NANTES naš novi samček. Imamo tri lepe samičke in dva močna samčka. 

 


Pasja starša sta selekcijsko izbran paritveni par naše vzrejne linije pasme Cotton deTulear. Oče (24 plečne višine), (mati 23 plečne višine). Oba Bombažka imata opravljene obvezne in zaželene DNK zdravstvene teste. Ravno tako z odliko opravljen vzrejni pregled. Sta zdrava in prijetnega karakterja. Za info. o mladičkih ali obisk naše psarne, kakor tudi za čuvaje ali naročanje v pasjem salonu je potrebno se predčasno najaviti. 041/449-829   Na maile ne odgovarjamo !!!
                                           

coton de tulear
     

Od mladičev se pričakuje visoka kakovost, predvsem pa so za mladiče primerni lastniki, ljubitelje te pasme, ki si bodo malega cotonka najprej želeli, kot družinskega člana. Mu/ji nudili lepo kvalitetno življenje in mu/ji omogočili, da z njimi doživi lepo pasjo starost.

In pa ta linija mladičev je namenjena tudi vsem ljubiteljem pasme Coton de Tulear , ki cenijo vrhunsko selektivno vzrejo in se navdušujejo nad Cotoni – vizualnega zgleda, malega medveda.